De snelste optie voor de laagste prijs

Waarom Shared Hosting?

99.9% Uptime Indicatie

Onze serverhardware is dubbel uitgevoerd op internetverbinding, stroom en opslag. Hierdoor zal er nagenoeg niets merkbaar zijn als er een systeem of netwerk problemen heeft.

Veiligheid voorop!

Wij verzekeren dat jouw website altijd veilig en snel is. De servers zijn goed beveiligd en worden elke maand van updates voorzien. Daarnaast monitoren wij onze server 24/7 op fouten.

Ons Dedicated Support

Problemen zijn natuurlijk nooit leuk. Bij problemen zijn wij er om je te helpen. We zijn ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. Zodat je nooit zonder support zit.

Prijzen

Selecteer je webhosting pakket

prijs afbeelding
Opslagruimte (PCIe SSD)
Verkeer
Aantal databases
Aantal domeinnamen
Aantal cores
Aantal GB RAM
Aantal inodes
Maandelijks opzegbaar
Inclusief SSL Certificaat
Gratis domeinnaam
Backup
Mail accounts
Mail doorsturen
Anti-Virus
Anti-Spam
Multi PHP (7.0 t/m 8.1)
DDoS-bescherming
IPv6 netwerk
BYOIP (Bring Your Own IP)
SSH toegang
HTTP/2 + QUIC
TLS v1.3
Gratis verhuizing
Telefonisch Support
Multisite geschikt
Installatie programma
Configuratie paneel
SSD Interface type

Wij bieden

STANDAARD IN HET PAKKET

De allersnelste NVMe PCIe SSD opslag

Ervaar de kracht van Cloudwebservices en zie het verschil tussen andere webhosting aanbieders. Het opslag systeem van de server is voorzien van de snelste SSD in zijn klasse. Niet overtuigd over onze claims? Vraag dan een gratis testpakket aan via Support!

cPanel Hosting Control

Al onze webhosting pakketten worden aangedreven door cPanel. Het wereldwijd toonaangevende softwarepakket voor webhosting management. Met cPanel is het ook mogelijk om jouw website te beheren vanaf je mobiele telefoon!

LiteSpeed Webserver

Een website moet snel, mooi en overtuigend zijn. Met het eerst zit je in ieder geval goed bij ons. Dankzij de LiteSpeed Server zorgen wij voor de snelheid van je website. Wij ondersteunen ook TLS 1.3 & HTTP3/QUIC, wat 50% snellere HTTPS verbindingen opzet met ondersteunende webbrowsers!

Uitgebreide beveiliging

Door ons zeer geavanceerde, op AI gebaseerde, Anti-Malware. Zijn zowel je mail, als je website beveiligd tegen virussen en malware. Softwarematig scannen wij elk uur op bedreigingen en sturen je meteen een bericht als er iets mis is.

Beveiligde SFTP verbinding

Onze webserver accepteert alleen beveiligde TLS verbindingen. Hierdoor is de verbinding ook met SFTP beveiligd tegen meekijkers. Erg handig als je bijvoorbeeld gevoelige informatie verzend naar je website.

Binnen 1 klik je software geïnstalleerd

Een website bouwen is vandaag de dag niet moeilijk. Met de webhosting pakketten is het softaculous installatie programma aanwezig. Hiermee kun je je favoriete CMS zoals WordPress of Joomla! met 1 muisklik installeren op je disk. Je kunt direct beginnen met je website na installatie!

100% compliant met de meest up to date standaarden, veiligheid voorop!

14 dagen geld terug garantie

Niet wat je zocht? Dat is geen probleem! Met alle diensten krijg je 14 dagen de tijd om dit kosteloos op te zeggen.

Bouw en beveilig je bedrijf

Onze servers zijn altijd voorzien van de laatste updates en de hardware wordt continu in de gaten gehouden. Hiermee garanderen wij de beveiliging voor je server en applicaties.