Snelste Hosting oplossingen

Waarom Cloudwebservices?

99.9% Uptime Indicatie

Onze serverhardware is dubbel uitgevoerd op internetverbinding, stroom en opslag. Hierdoor zal er nagenoeg niets merkbaar zijn als er een systeem of netwerk problemen heeft.

Veiligheid voorop!

Wij verzekeren dat jouw VPS altijd online en snel is. De servers zijn goed beveiligd en worden elke maand van updates voorzien. Daarnaast monitoren wij onze server 24/7 op fouten.

Ons Dedicated Support

Problemen zijn natuurlijk nooit leuk. Bij problemen zijn wij er om je te helpen. We zijn ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. Zodat je nooit zonder support zit.

prijs afbeelding
AMD EPYC vCores
DDR4 RAM Geheugen
Schijfruimte
Snapshots
Verkeer
Schijf interface
Virtualisatie type
Support
DDoS Bescherming
Maandelijks opzegbaar
24/7 Server Monitoring
Internet uplink
Prive netwerk (10/100Gb/s)
IPv4 adressen
IPv6 subnet
BYOIP (Bring Your Own IP)
Linux 64-Bits (Alle Distros)
Windows Server 2019 64-Bits

Wij bieden

Standaard in het pakket

Overzichtelijke klantenpaneel

Het klantpaneel is zo ingericht dat je zo veel mogelijk zelf kunt beheren en wijzigen. Hiermee voorkomen wij dat je vaak met ons contact moet opnemen en je niet verder kan werken. Een ongestoorde dienst. Daar zorgen wij voor!

Snel beginnen met je server

Ons systeem zal voor de betaling zorgen. Intussen zorgen onze systemen dat je VPS met alle zorg en aandacht wordt opgezet en opgeleverd. Je krijgt vanzelf een mail wanneer hij online is.

IPv6 adres - Klaar voor de toekomst

Ons netwerk is volledig IPv6 ready. Hiermee zijn we een van de weinige hosters die IPv6 aanbieden voor je VPS en website. Hierdoor ben je klaar voor de toekomst!

Uitgebreide server aanbevelingen

Ons monitoring software onderzoekt constant naar ideeën of aanbevelingen om je VPS nog sneller te laten werken. Hoge CPU verbruik? Meer cores! Hoge pagefile? Meer RAM! We zullen dit direct aan je doorgeven.

Verzekerd van de snelste hardware

Alle componenten in de servers zullen altijd van de bovenste plank komen. We kijken goed naar de testen en ervaringen. Om jouw VPS optimaal te laten presteren onder druk.

24/7 monitoring

Het monitoring programma draait 24/7 om te controleren of alle servers online zijn. Mocht dit niet het geval zijn. Dan weten wij dit binnen een paar seconden, om vervolgens snel te reageren.

100% compliant met de meest up to date standaarden, veiligheid voorop!

14 dagen geld terug garantie

Niet wat je zocht? Dat is geen probleem! Met alle diensten krijg je 14 dagen de tijd om dit kosteloos op te zeggen.

Bouw en beveilig je bedrijf

Onze servers zijn altijd voorzien van de laatste updates en de hardware wordt continu in de gaten gehouden. Hiermee garanderen wij de beveiliging voor je server en applicaties.