Best Hosting

Waarom reseller worden van Cloudwebservices?

99.9% Uptime Indicatie

Onze serverhardware is dubbel uitgevoerd op internetverbinding, stroom en opslag. Hierdoor zal er nagenoeg niets merkbaar zijn als er een systeem of netwerk problemen heeft.

Veiligheid voorop!

Wij verzekeren dat jouw website altijd veilig en snel is. De servers zijn goed beveiligd en worden elke maand van updates voorzien. Daarnaast monitoren wij onze server 24/7 op fouten.

Ons Dedicated Support

Problemen zijn natuurlijk nooit leuk. Bij problemen zijn wij er om je te helpen. We zijn ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. Zodat je nooit zonder support zit.

TLDRegistrerenVerhuizenVernieuwen
domeinnaam com icoon€6.95Gratis€6.95
domeinnaam com icoon€6.95€6.95€6.95
domeinnaam com icoon€6.95€6.95€6.95
domeinnaam com icoon€6.95€6.95€13.00
domeinnaam com icoon€16.00€16.00€16.00
domeinnaam com icoon€6.95€6.95€13.00

Wij bieden

Standaard aan resellers

Een overzichtelijk control panel

Om het voor jou als reseller zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een klantenpaneel ingesteld waarmee je gemakkelijk je klanten kunt bedienen en zelf producten toe kan voegen of bestellen. Er is geen contact met ons nodig.

Beveiligde SFTP verbinding

Onze webserver accepteert alleen beveiligde TLS verbindingen. Hierdoor is de verbinding ook met FTP beveiligd tegen meekijkers. Erg handig als je bijvoorbeeld gevoelige informatie verzend naar een website.

cPanel Hosting Control

Al onze webhosting pakketten worden aangedreven door cPanel. Het wereldwijd toonaangevende softwarepakket voor webhosting management. Met cPanel is het ook mogelijk om jouw website te beheren vanaf je mobiele telefoon!

De allersnelste PCIe SSD opslag

De kracht van ons webhosting platform zit hem in de PCIe SSD's. Moderne webhosters hebben een enterprise SSD in hun servers, wij gaan nog een stapje verder met de snelste SSD in de server klasse.

LiteSpeed Web Server

Ervaar het nieuwe hosten met ons! Een standaard hosting pakket bij anderen zijn meestal voorzien van standaard Apache of NGINX webservers. Onze webservers gebruiken het toonaangevende LiteSpeed Web Server software voor snelheid en toekomst vastheid. Wij zijn hierdoor een van de weinigen die TLS v1.3 en QUIC ondersteunen! Een mooi pluspunt.

Uitgebreide beveiliging

Zowel je mail, als je website zijn beveiligd tegen virussen en malware. Softwarematig scannen wij elk uur op bedreigingen en sturen je meteen een bericht als er iets mis is.

100% compliant met de meest up to date standaarden, veiligheid voorop!

Meer informatie?

Overtuigd? Of meer informatie over resellen?

14 dagen geld terug garantie

Niet wat je zocht? Dat is geen probleem! Met alle diensten krijg je 14 dagen de tijd om dit kosteloos op te zeggen.

Bouw en beveilig je bedrijf

Onze servers zijn altijd voorzien van de laatste updates en de hardware wordt continu in de gaten gehouden. Hiermee garanderen wij de beveiliging voor je server en applicaties.