De snelste netwerken zonder zorgen

Waarom Cloudwebservices?

99.9% Uptime Indicatie

Onze servers hebben een dubbel uitgevoerde internetverbinding. Hierdoor kunnen wij een hoge uptime garanderen en zul je nooit iets merken als er iets is.

Veiligheid voorop!

Wij verzekeren dat jouw website altijd veilig en snel is. De servers zijn goed beveiligd en worden elke maand van updates voorzien. Daarnaast monitoren wij onze server 24/7 op fouten.

Ons Dedicated Support

Problemen zijn natuurlijk nooit leuk. Bij problemen zijn wij er om je te helpen. We zijn ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. Zodat je nooit zonder support zit.

prijs afbeelding
Installatie van hardware
Telefonisch bereikbaar
24/7 Monitoring van WiFi
Configuratie altijd te wijzigen
Ondersteuning op overige hardware

Wij bieden

STANDAARD IN ONS PAKKET

Ubiquiti Unifi Controller

Uitgebreide diagnose van je netwerk of snel een netwerk aanpassing invoeren? Dit kan allemaal met de Unifi Controller die ook voor de klanten toegankelijk is. Zo kun je met een oog opslag zien wat er met je netwerk gebeurd.

Direct een overzicht bij problemen

Met de zeer uitgebreide controller is het mogelijk om binnen een paar minuten je probleem met het netwerk te analyseren. De controller zal ook direct een mail te verzenden als er iets mis is. Hiermee worden eventuele problemen snel opgepakt.

Support in het weekend en de avond

Een netwerk moet het natuurlijk altijd blijven doen. Daarom zorgen wij ervoor dat we ook in de avond en in het weekend bereikbaar zijn. Zo zorgen wij dat je netwerk zo kort mogelijk problemen ervaart en je snel weer aan de slag kan.

Back-up van je netwerk

Het is mogelijk om bij Cloudwebservices hardware zo te configureren dat het netwerk een back-up verbinding heeft of binnen het netwerk een back-up router te plaatsen. Wij staan klaar voor jou mission critical netwerk.

14 dagen geld terug garantie

Niet wat je zocht? Dat is geen probleem! Met alle diensten krijg je 14 dagen de tijd om dit kosteloos op te zeggen.

Bouw en beveilig je bedrijf

Onze servers zijn altijd voorzien van de laatste updates en de hardware wordt continu in de gaten gehouden. Hiermee garanderen wij de beveiliging voor je server en applicaties.